Poznanika ugurao u auto i prijetnjama iznuđivao novac

N.T.
Poznanika ugurao u auto i prijetnjama iznuđivao novac

SARAJEVO – Sarajlija M. S. uhapšen je zbog sumnje da je od poznanika iz Pala u namjeri da od njega iznudi određenu sumu novca udarajući ga i prijeteći mu smrću kao i njegovoj porodici, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako saznajemo osumnjičeni je poznanika Paljanina  6. septembra ugurao u svoje vozilo te ga  udario više puta u namjeri da od njega iznudi novac.

- Prijetio mu je da će ga tući, povrijediti njegovu porodicu ako mu ne da novac. Istražuje se da li su pomenuta dvojica imali ranije razmirice i kakav je njihov odnos kako bi se utvrdili sve okočlnosti ove iznude-rekao je izvor "Glasa Srpske".

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je da M.S. uhapšen zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo iznuda.

- Lice M.S se sumnjiči da je  krivično djelo počinio 06. septembra  nad licem iz Pala. U toku je kriminalistička obrada osumnjičenog kao i preduzimanje svih zakonom predviđenih mjera i radnji na rasvjtljavanju krivičnog djela iznuda. Obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo - stoji u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana