Povrijeđeni motociklista iz Doboja na aparatu za mehaničku ventilaciju

SRNA
Foto: GS

BANjALUKA - Vozač motocikla čiji su inicijali D.B. koji je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u dobojskom naselju Pločnik hospitalizovan je u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje i priključen na aparat za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske.

Doktor Edita Grbavac navela je da je pacijent zadobio povrede glave i grudnog koša.

Vozač motocikla "kavasaki" sa područja Doboja čiji su inicijali D.B. teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u dobojskom naselju Pločnik juče u 3.25 časova.

U UKC je Srni potvrđeno da je prošle noći deset minuta nakon ponoći kolima Službe hitne pomoći Doma zdravlja Banjaluka u Urgentni centar dovezen pacijent čiji su inicijali D.K. /32/.

"Pacijent je primljen stabilnih vitalnih parametara sa prostrelnom ranom lijeve natkoljenice, hirurški je zbrinut i predložena mu je hospitalizacija radi daljeg praćenja, ali je na lični zahtjev napustio zdravstvenu ustanovu", naveli su u UKC.

Iz Policijske uprave Banjaluka jutros je saopšteno da je policiji noćas u 00.10 časova iz UKC-a prijavljeno da se jedno lice javilo radi ukazivanja medicinske pomoći zbog ranjavanja.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac koji ga je okvalifikovao kao krivično djelo tjelesna povreda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana