Ljekari se bore za život povrijeđenog motocikliste

Nebojša Tomašević
Foto: Arhiva

PRIJEDOR - Motociklist Željko. K. (58) iz Prijedora teško je povrijeđen kada se sudario s "kedijem" koji je vozio S. S. (21) i njegovo stanje je dosta teško, a ljekari se bore za njegov život, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Iz   Policijske uprave Prijedor su, navodeći inicijale, saopštili da se nesreća desila jutros oko 6.30 časova na raskrsnici ulica Petra Petrovića Njegoša i Kralja Aleksandra u Prijedoru.

- Na licu mjesta izvršen je uviđaj,a povrijeđeni Ž.K. je zadobio teške tjelesne povrede zbog kojih je prevezen na Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske u Banjaluci - navodi se u saopštenju.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske saopšteno je da je povrijeđeni trenutno  u sobi za reanimaciju Urgentnog centra.

- Pacijent je u saobraćajnoj nezgodi zadobio politraumu sa vodećom povredom glave i nakon detaljne opservacije i eventualnog operativnog zahvata biće premješten u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje na dalje praćenje i liječenje-saopšteno je iz UKC-a RS.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana