Povrijeđen maloljetnik koji je vozio moped

Srna
Foto: Arhiva

BIJELjINA - Maloljetnik (13) koji je upravljao mopedom "pežo" zadobio je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi u bijeljinskom mjestu Batković, u kojoj je učestvovao i putnički automobil "pasat".

Povrijeđeni maloljetnik zadržan je u Medicinskom centru Bijeljina na liječenju.

Uviđaj ove saobraćajne nezgode, koja se dogodila juče oko 17:50 časova, izvršili su pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

"Pasatom" je upravljao vozač L.S.

U saopštenju je navedeno da je Policijskoj stanici Pelagićevo juče oko 08:30 župnik rimokatoličke crkve u mjestu Gornja Tramošnica prijavio da je u posljednjih petnestak dana nepoznato lice ili više njih demontiralo česmu za vodu i vodomjer u vlasništvu Župe Gornja Tramošnioca.

Policijski službenici su izvršili uviđaj lica mjesta, o svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

U saopštenju je navedeno da je oštećeno lice juče Policijskoj stanici Bijeljina dva prijavilo da je nepoznato lice ili više njih nasilno ušlo u njegovu vikendicu u mjestu Amajlije.

"Prema izjavi oštećenog, otuđeni su predmeti iz vikendice za sada neutvrđene vrijednosti", naveli su iz policije.

Pripadnici policije izvršili su uviđaj i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira, četiri saobraćajne nezgode, od čega je jedna sa posljedicom po lice.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana