Posvađao se sa komšijom, pa uperio pušku u njega

Srna
Posvađao se sa komšijom, pa uperio pušku u njega

KUPRES- Pripadnici Policijske stanice Šipovo uhapsili su T.K. iz Kupresa u Republici Srpskoj nakon verbalnog sukoba poslije kojeg je uperio pušku prema D.M.

Izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi osumnjičeno lice i tom prilikom privremeno je oduzeta lovačka puška i određena količina metaka različitog kalibra.

Uhapšeno lice osumnjičeno je da je počinilo krivičo djelo ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

U Policijsku stanicu Šipovo juče u 14.05 časova prijavljeno je da se u mjestu Šebanovci u opštini Kupres dogodio verbalni sukob između T.K. i D.M. nakon čega je lice T.K. uperilo pušku prema licu D.M, koje se nakon toga udaljilo sa lica mjesta.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naredio da nad osumnjičenim bude izvršena kriminalistička obrada, a da po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri protiv lica T.K. bude dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana