Porodično nasilje u Doboju: Prijetio majci da će je ubiti bombom

J. Sa.
Porodično nasilje u Doboju: Prijetio majci da će je ubiti bombom

DOBOJ - Senaid S. (27) iz Doboja uhapšen je zbog sumnje da je pijan prijetio majci da će je ubiti bombom, saznaje "Glas Srpske".

Sve se dogodilo u petak, kada je majku istjerao iz kuće, a potom joj pokazivao da ima ručnu bombu, te prijetio da će je ubiti.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršen je pretres prostorija koje koristi S. S., prilikom čega je pronađena i oduzeta ručna bomba.

- Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 u petak su lišili slobode S. S. sa područja ovog grada, za koje postoji osnov sumnje da je istog dana iz kuće istjerao člana porodice. On je tom članu porodice pokazivalo da ima ručnu bombu te da ga ubiti njome - rekli su u Policijskoj upravi Doboj.

Alkotestiranjem je utvrđeno je da Senaid S. ima 1,75 promila alkohola u krvi. Prema nezvaničnim informacijama on je od ranije poznat policiji po vršenju krivičnih djela.

Protiv njega će Okružnom  tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o zbog nasilja u porodici ili porodičnoj zajednici te nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana