Porodično nasilje u Derventi: Pretukao suprugu pred djecom

N.T.
Porodično nasilje u Derventi: Pretukao suprugu pred djecom

DERVENTA - Slađan A. iz Dervente uhapšen je zbog sumnje da je pretukao suprugu B. A. te joj potom prijetio pištoljem, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako saznajemo on je suprugu napao 24. jula uveče, a ona je uspjela da pobjegne od nasilnika i zatražila je pomoć Centra za socijalni rad u Derventi, koji je o cijelom slučaju obavijestio policijsku stanicu.

U prijavi se navodi da je Slađan A. u večernjim časovima nasrnuo na suprugu, pred djecom, te je oborio na pod i udario šakom u grudi. Potom je, kako se navodi, u nju uperio pištolj i prijetio da će je ubiti.  Pokrenuta je istraga i Slađan A. je ubrzo uhapšen. Navodeći njegove inicijale, u Policijskoj upravi Doboj rekli su da je slučaj prijavljen 25. jula, a osumnjičeni je ispitan i predat u nadležnost Okružnog tužilaštva. Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li ima elemenata za određivanje pritvora.

-Po naredbi Osnovnog suda u Derventi izvršen je pretres kuće osumnjičenog i tom prilikom je pronađen pištolj, sa okvirom i više metaka, koji su privremeno oduzeti. Osumnjičenom S.A. se na teret stavlja da je počinio krivična djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, te nedozvoljeno posjedovanje oružja-rekli su u policiji.

Nezvanično saznajemo da je Slađan A. i ranije evidentiran zbog nasilnih ispada prema supruzi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana