Ponudio 3.000 evra policajcima koji su zbog oružja pretresali bratovu kuću

N. T.
Foto: MUP RS

KOZARKA DUBICA - Goran J. iz Kozarske Dubice osumnjičen je da je policajcima ponudio mito od 3.000 evra kako ne bi pretresali kuću njegovog brata Duška J. kod koga je pronađeno oružje, potvrđeno je „Glasu Srpske".

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da je policija iz Kozarske Dubice obavila kriminalističku obradu G.J. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela davanje mita i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. 

"Preduzimajući mjere i radnje prema licu D.J. iz Kozarske Dubice u okviru akcije „Kalibar" 13. avgusta, prilikom pretresa porodične kuće tokom kojeg je pronađena veća količina oružja i municije, osumnjičeni G.J. iz Kozarske Dubice je policijskim službenicima ponudio 3.000 evra da u zamjenu za novac ne izvrše službenu radnju koju su bili dužni izvršiti" navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor kojem će po komletiranju predmeta protiv G.J. biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana