Ponovno saslušanje osumnjičenog za ubistvo male Danke

Tanjug
Ponovno saslušanje osumnjičenog za ubistvo male Danke

ZAJEČAR - U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas bi po drugi put trebalo da bude saslušan Dejan D, jedan od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić.

Novo saslušanje je zakazano na molbu osumnjičenog, koji je u tužilaštvu nakon hapšenja priznao da su on i Srđan J. devojčicu udarili kolima, stavili je u automobil i tijelo bacili na deponiju.

On bi u trebalo da danas u 10 sati bude priveden u tužilaštvo. 

Drugi osumnjičeni za ovaj zločin, Srđan J. je, nedavno na ponovoljenom saslušanju negirao ubistvo djevojčice, dok se nakon hapšenja branio ćutanjem.

Pored Dejana D. i Srđana J, u ovom slučaju je osumnjičen i otac Dejana D. zbog sumnje da je pomogao sinu da premjesti tijelo djevojčice.

Dejan D. i Srđan J. se nalaze u pritvoru, dok je Radoslav D, otac osumnjičenog Dejana D. nedavno pušten da se brani sa slobode.

Rođeni brat Dejana D, Dalibor Dragojević preminuo je 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon deset dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dejana D. iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek kola i odnijeli na deponiju.

Tijelo djevojčice još nije pronađeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana