Policijska uprava Banjaluka: Četiri osobe privedene zbog marihuane i kokaina

N.T.
Policijska uprava Banjaluka: Četiri osobe privedene zbog marihuane i kokaina

BANjALUKA - Banjalučka policija u protekla 24 časa privela je i ispitala četiri osobe zbog posjedovanja narkotika.

Prema nezvaničnim informacijama priverdeni su Sergej J. (23) i Jasmin B. (19) iz Kotor Varoša, te Branko G.  iz Banjaluke i Miloš T. (23) iz Beograda.

Kako je saopštila Policijska uprava Banjaluka, navodeći inicijale, dvojicu Kotorvarošana terete za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga, dok će protiv Branka G. biti podnesen prekršajni nalog. Beograđanin Miloš T. još uvijek je na ispitivanju.

- Kod lica J.B. pronađena je i oduzeta određena količina zelene biljne materije koja asocira na mrihunau. Pretresom stana koji koristi S.B. i tom prilikom je pronađeno i oduzeto 11,1 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na marihunau i 2,5 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira kokain-rekli su u PU Banjaluka i dodali da su sve mjere u okviru ovog predmeta preduzete su u saradnji sa Okružnim javnimtužilaštvom Banjaluka, a po naredbi Osnovnog suda Kotor Varoš.

- Prilikom obavlanja redovnih poslova i zadataka kod B.G. iz Banjaluke pronašli su i oduzeli određenu količinu marihuane. On je  uhapšen te slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja.Istog dana, policija je kod M.T. iz Beograda takođe pronašla i oduzeli određenu količinu marihuanu. U toku je kriminalistička obrada lica- navodi se u saopštenju policije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana