Policijska potjera u Banjaluci: Tukao sugrađane, pa napao i policajca

Nebojša Tomašević
Foto: Ilustracija

BANjALUKA - Banjalučanin G.R. uhapšen je nakon što je napao tri osobe u dvije kafane, a potom i policajce koji su ga uhapsili te je tom prilikom povrijedio policajca.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, osumnjičenog terete za krivična djela tjlesna povreda i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

- Nadležnoj policijskoj stanici 8. novembra oko 15,00 časova  dva oštećena lica su prijavila da ih je neposredno prije prijave, nepoznato lice fizički napalo dok su se nalazili u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, a da se potom udaljilo u nepoznatom pravcu. Takođe, istog dana oko 16,00 časova, oštećeno lice prijavilo je da je neposredno prije prijave, fizički napadnuto od strane nepoznatog lica u ugostiteljskom objektu u mjestu Dragočaj u Banjaluci, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu- navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su policajci istragom utvrdili da postoji osnov sumnje da je  za napade odgovoran  G.R. koje je pronađen i uhapšen.

-  Tokom lišenja slobode lice je pružalo aktivan otpor,  kojom prilikom je jedan policijski službenik zadobio tjelesne povrede.

Oštećena lica su upućena u Službu hitne medicinske pomoći Banjaluka radi ukazivanja ljekarske pomoći. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka -  stoji u policijskom saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana