Izbačeni iz lokala, pa radniku i vlasniku prijetili pištoljem i putem „Vajbera“

Jasmina Salopek
Izbačeni iz lokala, pa radniku i vlasniku prijetili pištoljem i putem „Vajbera“

BANjALUKA - Marko S. (31) iz Laktaša i Saša Lj. (39) iz Banjaluke uhapšeni su zbog sumnje da su prijetili vlasniku kafića „Đera“ (bivši „K4“) i radniku obezbjeđenja, zbog toga što su izbačeni iz pomenutog lokala, saznaje "Glas Srpske".

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, saopštili su da je Marko S. radniku obezbjeđenja M. R. prijetio pištoljem, dok je Saša Lj. vlasniku kafića Milošu Bajeviću. slao prijeteće poruke putem "Vajbera".

– Odmah je izašla policija i zatekli su radnika obezbjeđenja, koji im je rekao da je, njemu nepoznata osoba došla ispred kafića i iz jakne izvadila pištolj, nakon čega je otišao prema parkingu. Radnik obezbjeđenja dodao je da je ta osoba bila u društvu osobe koju je on to veče takođe izbacio iz lokala – naveli su iz policije.

Policija je odmah krenula u potragu za tim osobama i uputili su se prema parkingu, gdje su uočili vozilo "pežo" kako se udaljava, te su ga pokušali zaustavili, ali je vozilo naglo ubrzalo i vozač se nije zaustavio na naredbu policije.

Provjerene su registarske oznake vozila i utvrđeno je da je to vozilo vlasništvo Saše Lj.

– Tada je policiji prišao i vlasnik kafića Bajović koji je rekao da mu je Saša Lj. Putem „Vibera“ slao prijeteće poruke. On mu je napisao "Nije ti ovo Bileća, nisam ja klošar, vidjećeš ti svoje", a zatim u drugoj poruci naveo "Ovo ti je velika greška, vidjećeš" – pojasnio je izvor blizak istrazi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana