Policija tokom vikenda zbog droge privela 33 osobe

N.T.
Foto: Ilustracija

BANjALUKA - Policija je tokom proteklog vikenda, na području koje pokriva Policijska uprava Banjaluka, privela 33 osobe zbog posjedovanja i konzumiranja narkotika, a najviše ih je otkriveno na festivalu "Freš vejv" u Banjaluci, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kod uhapšenih je pronađeno ukupno oko 36 grama marihiane, kao i 7, 5 grama spida te 37 tableta ekstazija.

Nakon ispitivanja  Kenan B. iz Bihaća i MateoT. iz Sarajeva  osumnjičeni su za novlašćenu proizvodnju i promet opojnih droga, a Mirsad H. iz Šamca za omogućavanje uživanja opojnih droga, dok će ostali biri prekršajno sankcionisani.

Policijska uprava Banjaluka, navodeći inicijale pomenutih  istakla je da su osumnjičeni uhapšeni u okviru akcije na  sprečavanju činjenja krivičnih djela i prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

-  Protiv K.B. iz Bihaća i M.T. iz Sarajeva biće podnešen izvještaj  Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično  djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i protiv M.H. iz Šamca zbog postojanja  osnova sumnje da je počinilo krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga  -saopštila je policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana