Policija pronašla drogu u kutiji od cigareta

J. Sa.
Policija pronašla drogu u kutiji od cigareta

DOBOJ – Senaid R. (32) iz Tešnja i Fikret A. (33) iz Doboj Juga uhapšeni su nakon što je policija kod njih pronašla 27,2 grama spida, saznaje „Glas Srpske“.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su, navodeći njihove inicijale, da su uhapšeni u srijedu ujutro.

- Službenici Policijske stanice Doboj legitimisali su S.R. koji je od sebe odbacio vrećicu u kojoj se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne težine od 0,8 grama, a sa njim se u društvu nalazio F.A – saopšteno je iz policije. Ističu da je istog dana na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen pretres automobila BMW u kojem su se nalazili uhapšeni te je pronađena i oduzeta kutijua od cigareta u kojoj se nalazila vrećica sa spidom težine od 26,4 grama.

U policiji kažu da će nakon kompletiranja predmeta protiv navedenih Okružnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.

Dodaju da se S. R. na teret stavlja krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga, dok  F. A. terete za neovlašćenu proizvodnju i promet opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana