Policija presrela isporuku droge: Dobojlija marihuanu slao brzom poštom

J. Sa.
Policija presrela isporuku droge: Dobojlija marihuanu slao brzom poštom

DOBOJ- Ivan Arsenović (21) iz Doboja osumnjičen je da je paket sa marihuanom poslao Davidu Hajneševiću (25) putem brze pošte zbog čega su obojica uhapšeni, saznaje "Glas Srspke".

Iz Policijske urpave Doboj, saopštili su, navodeći inicijale da su zajedno sa policajcima MUP-a Republike Srpske u srijedu presreli pomenuto vozilo.

- Policajci su presijecanjem nadzirane isporuke paketa sa marihuanom koja je poslana u utorak, došli do saznanja da je ista poslana od strane I. A. iz Doboja, te da je trebala da bude dostavljena putem brze pošte D. H. iz Prijedora-navode iz policije.

Dodaju da je Hajnešević uhapšen isti dan, te da je na osnovu naredbe Osnovnog suda u Prijedoru izvršen pretres teretnog vozila brze pošte prilikom čega je pronađen i oduzet paket sa marihuanom težine od oko 150 grama.

Nakon toga, na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres stana i putničkog automobila koje koristi Arsenović, prilikom čega je pronađen i oduzet  mobilni telefon i novac, nakon čega je navedeni uhapšen.

Aresnović i Hajnešević su juče uz izvještaj predati u nadležnost Okružnog tužilaštva Doboj zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, te će im biti određene mjere pritvora.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana