Policija oduzela bombe i pušku od duševno oboljele žene, ona im prijetila i pružala otpor

N.T.
Policija oduzela bombe i pušku od duševno oboljele žene, ona im prijetila i pružala otpor

BANjALUKA - Policija u Šipovu pronašla je i oduzela automatsku pušku, dvije ručne bombe i šaržer za pušku od duševno oboljele žene čiji su inicijali M.Dž. (57) iz ove opštine, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad saopšteno je da je policija u Šipovu pružala asistenciju radnicima Centra za socijalni rad prilikom pratnje ovog lica.

U porodičnoj kući žene koja je pružala otpor i prijetila policijskim službenicima i radnicima Centra za socijalni rad, policija je uočila i oduzela oružje.  O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Nezvanično saznajemo da je M.Dž. prvo vrijeđala komšije pa je pozvana policija i radnici Centra za socijalni rad s obzirom da je riječ o osobi koja ima određene psihičke probleme.

- Kada je stigla patrola, ona je prijetila i vrijeđala policajce i radnike Centra za socijalni rad. Govorila je da će ih pobiti pa je pretresena njena kuća i pronađeno oružje - rekao je izvor blizak istrazi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana