Policija o povređivanju jedne osobe u krugu Incela: Metalna ploča pala na radnika

N. T.
Policija o povređivanju jedne osobe u krugu Incela: Metalna ploča pala na radnika

BANjALUKA - Metalna ploča pala je na radnika Marka M. koji je tom prilikom povrijeđen u krugu "Incela" u banjalučkoj ulici Veljka Mlađenovića, potvrđeno je "Glasu Srpske" u policiji ne navodeći identitet povrijeđenog.

U Policijskoj upravi Banjaluka kazali su da su danas postupali po operativnim saznanjima da je jedno lice - radnik zadobilo povrede na radu u krugu poslovne zone u ulici Veljka Mlađenovića u Banjaluci.

- Izlaskom na lice mjesta policijski službenici su  pregledom video nadzora utvrdili da je oko 08.10 časova u krugu navedene poslovne zovne, na radnika pala metalna ploča, uslijed čega je zadobio tjelesne povrede. Povrijeđeno lice se nalazi na liječenju na Univerzitetskom - kliničkom centru Republike Srpske - saopštili su iz PU Banjaluka.

Dodali su da je o svemu  obaviješten  dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio policijskim službenicima da preduzmu sve neophodne mjere i radnje, te da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta tužilaštvu dostavi izvještaj na tužilačku odluku.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana