Policija na putu pronašla marihuanu i spid (FOTO)

GS
Policija na putu pronašla marihuanu i spid (FOTO)

TREBINjE- Pripadnici Policijske uprave Trebinje u mjestu Volujac izuzeli su 855,35 grama marihuanu te 471,80 grama amfetamin-spid, nakon što je nepoznata osoba ovu drogu izbacila iz vozila.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Trebinje, postupajući po prikupljenim operativnim saznanjima službenici su preduzeli mjere na otkrivanju i dokumentovanju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

“U mjestu Volujac, nepoznato lice je iz putničkog automobila na kolovoznu traku izbacilo dva najlonska pakovanja zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu i dva najlonska pakovanja bijele praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu amfetamin – spid, ukupne bruto mase 1.327,15 gr”, navode iz PU Trebinje.

Dodaju da pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju službenici Policijske uprave preduzimaju sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga, kao i pronalaska osobe koja je odbacila opojnu drogu i putničkog automobila koje je korišteno, prenosi Trebinje lajv.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana