Policija istražuje ubistvo u Banjaluci: Među uhapšenima i djevojka (FOTO)

Nebojša Tomašević
Foto: D. Pozderović

BANjALUKA - Policija je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su ubili Sašu Kisina (49), potvrđeno je u banjalučkom Okružnom tužilaštvu.

Saopšteno je da su uhapšeni D.J. (48) iz Čelinca, D K. (46) iz Laktaša i žena S.V. (20).

Nezvanično, jedan od uhapšenih je Dragan Jelača.

Nezvanično saznajemo da se u kući okupljaju beskućnici i alkoholičari. Pretpostavlja se da su osumnjičeni i žrtva tu zajedno bili i da je došlo do svađe, ali se to još istražuje. 

Na kući gdje se desilo ubistvo ekipa „Glasa Srpske“ zatekla je pokidanu policijsku traku a kako se vidi na licu mjesta kuća je obijena. Katanac je obijen, prozor je razbijen, a unutra se vide stvari.

Kako saznajemo, policija je osumnjičene zatekla u kući pored Kisina koji je bio u besvjesnom stanju. Oni su odmah uhapšeni.

- Sinoć oko 21 čas je u napuštenoj kući u Banjaluci u ulici Jovana Dučića u besvjesnom stanju sa povredama po tijelu pronađen je Kisin Saša, rođen 1975. godine, iz Banjaluke.Od posljedica zadobijenih povreda u toku noći lice je preminulo na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci - saopšteno je iz Tužilaštva.

Dodaje se da je na lice mjesta danas izašla dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Ševa Nikolina, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka.

- Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela a biće naložena  i obdukcija beživotnog tijela  koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS. Od strane policijskih službenika PU Banjaluka tri lica inicijala D.J. rođen 1976.godine iz Čelinca, S.V. rođena 2004. godine iz Laktaša i D.K. rođen 1978.godine iz Laktaša, su lišena slobode i nalaze se na kriminalističkoj obradi, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo teško ubistvo - stoji u saopštenju.

Ističe se da će nakon krimininalističke obrade osumnjičena lica biti sprovedena na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Komšija

 Jedan od mještana ulice Jovana Dučića kazao je da sinoć između 21 i 22 časa vidio da je policija došla do napuštene kuće.

- Vidio sam da je hitna pomoć jednu osobu odvezla na nosilima. Ne znam šta se tačno desilo, ali bilo je strašno vidjeti ovakvo dešavanje u blizini - ispričao je ovaj očevidac ne želeći da se predstavi.

Dodao je ne zna čija je kuća ni ko je u njoj boravio.

PROČITAJTE JOŠ:

Užas u Banjaluci: Muškarac brutalno pretučen, preminuo u bolnici!

Detalji ubistva u Banjaluci: Osumnjičeni od ranije poznat policiji

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana