Policajac poginuo u sudaru kombija i automobila

GS
Foto: Klix

ISTOČNO SARAJEVO- Jedno lice je smrtno stradalo, a četiri su povrijeđena u sudaru kombija i automobila na regionalnom putu Krupac-Bjelašnica, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Kako "Avaz" saznaje, poginuo je pripadnik sarajevske policije Stanko Jošilo iz Trnova, a povrijeđen je još jedan policajac, E. Vatić.

Dvojica pripadnika Policijske stanice Trnovo su u trenutku nesreće bili na dužnosti, te su krenuli prema Bjelašnici.

Avaz saznaje da je nastradali Jošilo, koji je rodom iz Trnova, stao u blizini puta kako bi pozdravio majku koja na ovom dijelu puta prodaje namirnice.

 U tom trenutku naletjelo je vozilo i udarilo ih pozadi nakon čega su od jačine udara prevrnuli preko bankine. Vozilo su morali rezati vatrogasci kako bi povrijeđene izvadili.

Iz policije su naveli da se saobraćajna nesreća dogodila u 14.50 časova, a stradalo je lice S.J. koje je bilo u kombiju "reno".

Četiri povrijeđena lica upućena su u zdravstvene ustanove radi ukazivanja ljekarske pomoći, navode iz policije.

-U saobraćajnoj nesreći su učestvovali kombi "reno" u kojem su bila dva lica, a kojim je upravljalo lice S.J. i automobil "škoda".

U "škodi", kojom je upravljalo lice S.B, bila su tri lica - istakli su u policiji.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva i u toku je uviđaj.

Završen uviđaj, pušten saobraćaj na putu Krupac-Bjelašnica
Regionalni put Krupac-Bjelašnica pušten je u saobraćaj nakon završenog uviđaja saobraćajne nesreće i uklanjanja vozila za puta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana