Policajac napadnut u noćnom klubu, uhapšena tri muškarca

Jasmina Salopek
Policajac napadnut u noćnom klubu, uhapšena tri muškarca

MRKONjIĆ GRAD – D. S, N. N. i M. P. svi iz Mrkonjić Grada uhapšeni su zbog sumnje da su u noćnom klubu napali policajca koji je u tom trenutku bio van dužnosti.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad saopštili su da je slučaj policiji prijavljen juče čas iz ponoći od strane oštećenog.

- D. S. i N. N. uhapšeni su zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje, dok je M. P. uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti – saopšteno je iz policije.

Dodaju da je  službenik Policijske stanice Mrkonjić Grad, koji u momentu prijave nije bio na dužnosti, prijavio da je više lica fizički nasrnulo na njega u noćnom klubu privatnog vlasništva, u ulici Svetog Save, opština Mrkonjić Grad.

- Oštećeni je zadobio tjelesne povrede, te mu je medicinska pomoć pružena u Domu zdravlja Mrkonjić Grad. O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nad osumnjičenim izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri protiv dostavi izvještaj za počinjena krivična djela – navodi se u policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana