Pokušao opljačkati pumpu, završio u lisicama

Nebojsa Tomasevic
Pokušao opljačkati pumpu, završio u lisicama

GRADIŠKA - Brzom akcijom policije uhapšen je  A. J. iz Gradiške zbog sumnje da je sinoć pokušao da opljačka benzinsku pumpu.

On je prijeteći palicom tražio od radnika pare,ali je on odbio da mu da novac. Razbojnik je tada pobjegao, ali je efikasnom akcijom policije pronađen.

Iz Policijske uprave Gradiška saopšteno je da A. J. terete za  pokušaj razbojništva.

Navode da je ovaj slučaj Policijskoj stanici Gradiška, prijavljen 30. novembra oko 20.45 časova

- Prijavljeno je da je nad radnikom benzinske  pumpe od strane nepoznatog maskiranog lica izvršeno krivično djelo razbojništvo u pokušaju. Operativnim radom na terenu, policijski službenici Policijske uprave Gradiška identifikovali su i lišili slobode lice inicijala A.J. koje se sumnjiči da je počiniomto krivično djelo. Osumnjičeni je prijeteći metalnom palicom koju je držao u ruci od radnika zatražio da mu preda sav novac iz kase. Radnik ga nije poslušao nakon čega se osumnjičeno lice udaljilo - navedeno je u saopštenju.

Dodali su da je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju predmeta, te da se u redovnoj proceduri protiv lica A.J. podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana