Pokušao da ugasi požar, pa se utopio

J.Sa.
Pokušao da ugasi požar, pa se utopio

GRAHOVO- B. I. (63) iz Grahova utopio se u lokvi dok je pokušavao da ugasi požar na njivi u mjestu Gornje Peulje kod Grahova, potvrđeno je "Glasu Srpske".

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Livanjskog kantona su pojasnili da je požar izbio u srijedu oko podneva, te da je policija obaviještena istog dana, nekoliko časova poslije.

- Policajci su uviđaj obavili zajedno sa dežurnim ljekarom Doma zdravlja u Drvaru. Utvrđeno je da je B. I. u namjeri da ugasi požar u jednom trenutku pokušao doći do vode, te se poskliznuo i pao- stoji u saopštenju.

Izvor blizak istrazi pojašnjava da je vodu htio da zagrabi kantom iz dublje i veće lokve te da je tada pao u vodu i utopio se.

- Trenutno nije poznato zbog čega nesrećni čovjek nije uspio da ustane. Da B.I. leži u lokvi primijetio je prolaznik, ali je on već bio mrtav - kaže naš sagovornik. 

Dežurni ljekar je, dodaje se, konstatovao da je smrt nastupila utapanjem, a nakon uviđaja tijelo preminulog predato je porodici i o svemu je upoznato Kantonalno tužilaštvo u Livnu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana