Pokušaj ubistva u Palama: Sugrađanina izbo nožem nakon svađe u kafani

Nebojša Tomašević
Pokušaj ubistva u Palama: Sugrađanina izbo nožem nakon svađe u kafani

PALE - Slobodan L. (26) iz Pala uhapšen je zbog sumnje da je juče pokušao da ubije sugrađanina Bojana M. (32) kojeg je više puta izbo nožem nakon kraće prepirke u kafani, saznaje "Glas Srpske".

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, navodeći inicijale pomenutih, saopšteno je da se uhapšenom na teret stavlja krivično djelo pokušaj ubistva.

-  S.L. je osumnjičen da je 13. juna  oko jedan čas, u ugostiteljskom objektu u ulici Serdar Janka Vukotića u Palama upotrebom noža nanio tjelesne povrede u predjelu stomaka i leđa licu B.M. iz Pala. Povrijeđeno lice nakon ukazane ljekarske pomoću u Domu zdravlja Pale je hospitalizovano u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica „Srbija“ u Istočnom Sarajevu - saopštili su iz policije.

Navode da su policajci nakon obaljenog uviđaja na licu mjesta pronašli pištolj, koji pripada oštećenom B.M.

- Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, policijski službenici izvršili su pretrese kuće, stana i pomoćnih objekata koje koriste navedena lica, a tom prilikom je u stanu koje koristi B.M. pronađeno 94 komada metaka kalibra devet milimetara - rekli su u policiji.

Dodali su da je  S.L.  uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predat tužiocu Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu na dalje postupanje, dok će protiv B.M. tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana