Poginuo vozač "pežoa" u Mostaru

N.T.
Foto: PVJ Mostar

MOSTAR – Vozač "pežoa" Lj.A. (43) s područja Mostara poginuo je kada je vozilom sletio s puta i udario u zid, potvrđeno je "Glasu Srpske" u Ministarstvu unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona (MUP HNK).

Nezgoda se desila jutros oko 1.45 časova na putu Gorica-Gnojnice u blizini Mostara.

- Do nezgode došlo kada je vozilo "pežo" iz još neutvrđenih razloga sletio  s puta. Smrtno je staradao Lj.A. Na terenu su ekipe i više informacija kao i okolnosti pod kojima se desila ova nezgoda biće poznati nakon istrage – rekao je  portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić

Prema informacijama s terena vozilo "pežo" je udarilo u zid poslovnog objekta pored puta i toliko je smrskano da su morali intervenisati vatrogasci kako bi izvukli unesrećenog. Na vozili je usljed siline udara otpao i prednji točak i poispadali farovi. Na tereni su bili pripadnici Službe hitne pomoći kao i Profesionalne vatrogasne jedinice (PVJ) Mostar.

Na stranici PVJ Mostar objavljene su i fotografije nesreće na kojima se vidi da su vatrogasci morali da sijeku automobil da izvuku žrtvu.

Kako je rečeno u MUP-u HNK o nesreći je obaviješten dežurni kantonalni tužilac te su nakon uviđaja koji su obavili pripadnici PU Mostar naložene sve neophodne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ove tragične nesreće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana