Po nagovoru ukrao pilu za rezanje asfalta iz firme u Brodu

J. Sa.
Po nagovoru ukrao pilu za rezanje asfalta iz firme u Brodu

BROD - Danijel Mršić (27) iz Slavonskog Broda uhapšen je zbog sumnje da je ukrao motornu pilu za rezanje asfalta iz skladišta privrednog društva u Brodu, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Nezvanično, on je tu pilu ukrao iz skladišta firme "Vudrag" d.o.o. Brod na nagovor T. S. (50) iz Broda.

Izvor blizak slučaju rekao je da je Mršić došao nekako u kontakt sa T. S. koji ga je nagovorio da iz skladišta ukrade pilu za rezanje asfalta.

- Drugo lice je imalo informaciju da je u skladištu nalaze predmeti za rezanje koji imaju veliku vrijednost. Nagovorio je Mršića da ode do tog skladišta, te da ukrade predmet koji mu on bude rekao, i da će mu, kada mu donese, platiti za obavljen posao - rekao je naš sagovornik.

Dodaje da, nakon što je ukrao pilu koju mu je T. S. tražio, istu predao njemu za šta mu je ovaj dao nešto novca iako pila vrijedi oko 1.500KM.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su, navodeći inicijale, da je osumnjičeni uhapšen u ponedjeljak zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa.

- Prijavljenog D. M. teretimo da je 19. avgusta provalio u skladište privrednog društva u Brodu odakle je otuđio motornu pilu za rezanje asfalta čija je vrijednost oko 1.500 KM, a koju je potom predao licu T. S - saopštili su iz policije.

Ističu da je na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa izvršen pretres kuće, pomoćnih prostorija i automobila koje koristi T. S. prilikom čega je pronađena i oduzeta otuđena motorna pila. O svemu je obaviješteno nadležno Okružno tužilaštvo Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana