Pljačke u Doboju i Derventi: Pretučen bračni par i povrijeđena radnica kladionice

GS
Pljačke u Doboju i Derventi: Pretučen bračni par i povrijeđena radnica kladionice

DOBOJ, DERVENTA – Dobojska policija radi na rasvjetljavanju dva razbojništva, odnosno tragaju za osobama koje su pretukle, vezale i opljačkale bračni par iz Doboja kojem su uzeli 2.000 maraka, kao i za osobama koje su povrijedile radnicu i opljačkale sportsku kladionicu u Derventi odakle je ukradeno 3.000 maraka.

Policijskoj stanici Doboj 2 je 6. januara prijavljeno da je u porodičnoj kući nad bračnim parom sa područja  Doboja izvršeno krivično djelo razbojništvo kada su tri maskirane osobe došle pred kuću oštećenih.

-Jedan razbojnik fizički je nasrnuo na  Z.R., prilikom čega je on zadobio više udaraca po glavi i tijelu, dok su druga dva razbojnika ušla u kuću i fizički nasrnula na oštećenu M.R. te istoj zadali više udaraca a potom joj vezali ruke  i noge - navode  u Policijske uprave Doboj

Nakon što su pronašli oko 2.000 KM razbojnici  su pobjegli u nepoznatom pravcu.

Policijskoj stanici Derventa, 9. januara prijavljeno je da je nad M.Đ, radnicom jedne sportske kladionice u Derventi izvršeno razbojništvo kada su dva maskirana lica ušla u kladionicu. Jedan razbojnik zaprijetio vatrenim oružjem i oborio radnicu na pod te, joj  zadao udarac u predjelu lica.

Za to vrijeme drugi razbojnik je iz pulta uzeo oko 3.000 KM, nakon čega su oba pobjegla u nepoznatom pravcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana