Pijan prijetio policajcima i oštetilo inventar u policijskoj stanici

Srna
Foto: Arhiva

BANjALUKA - Pripadnici Policijske stanice Laktaši obavili su kriminalističku obradu lica iz ovog grada čiji su inicijali M.Z. nakon što je pod dejstvom alkohola učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, te je prijetilo policijskim službenicima i oštetilo inventar policijske stanice.

Ovo lice je uhapšeno jer je upravljajući putničkim vozilom "mercedes" pod dejstvom alkohola, učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Trn, grad Laktaši i u kojoj je povrijeđeno lice N.P. iz Banjaluke, koje je upravljalo putničkim vozilom "sitroen".

Kod lica M.Z. utvrđeno prisustvo od 1,82 promila alkohola u organizmu. Ovo lice je u službenim prostorijama Policijske stanice Laktaši prijetilo da će napasti policijske službenike, oglušilo se o naređenja, te je oštetilo inventar policijske stanice.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurni sudija Odjeljenja za prekršaje Osnovnog suda u Banjaluci.

Lice M.Z. se sumnjiči da je počinilo krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene radnje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, te mu je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana