Pijani mladići uhapšeni zbog svađe na javnom mjestu

J.Sa.
Foto: Ilustracija

DOBOJ - Nermin Bećirović (24) iz Doboja i Danijel Ristić (28) iz Modriče uhapšeni su zbog sumnje da su se pijani svađali na javnom mjestu, saznaje "Glas Srpske".

Kako saznajemo, njih dvojicu je uočila policijska patrola, te ih opomenula i upozorila da prestanu ili će biti uhapšeni.

Nakon upozorenja , nastavili su sa svađom, te su uhapšeni.

Izvor blizak istrazi rekao je da je policija prvo uhapsila Bećirovića, a potom i Ristića.

- Nakon hapšenja, obojica su podvrgnuta alko-testu čime je utvrđeno da Ristić ima 1,63 promila alkohola u krvi, dok je Bećirović imao 2,11 promila - rekao je naš izvor.

Dodaje da je Bećirovoć odbio da se testira na opojne droge, te da je tokom kriminalističke obrade u policijskim prostorijama, kod njega pronađen paketić spida od 0.8 grama, te da će biti sankcionisan.

- Prvouhapšeni će biti sankcionisan zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju i suzbijanju opojnih droga BiH - rekao je izvor blizak slučaju.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su, uz navođenje inicijala, da su osumnjičeni uhapšeni u ponedjeljak u jutarnjim časovima.

- Službenici Policijske stanice Doboj uhapsili su N. B. zbog počinjenih prekršaja svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje, ometanje državnih organa u vršenjujavnih funkcija. Takođe, u isto vrijeme uhapšen je i D. R. zbog prekršaja ometanjedržavnih organa u vršenju javnih funkcija - saopšteno je iz policije.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana