Pijani i drogirani bježali od policije ulicama Banjaluke

N.T.
Pijani i drogirani bježali od policije ulicama Banjaluke

BANjALUKA – Državljanin Srbije D.B. i Banjalučanin M.B. uhapšeni su nakon kraćeg bijega od policije, a tom prilikom utvrđeno je da su pijani i drogirani.

Iz Policijske uprave Banjaluka naveli su da su oba kontrolisana 18. januara uveče u dvije različite ulice u Banjaluci.

- Policijski službenici su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka U  u ulici Karađorđeva oko 23  časa uočili lice D.B., koje nakon što  ih je primijetio  dalo u bijeg, te se oglušilo o zakonito izdato naređenje da se zaustavi. Lice je  ubrzo sustignuto i lišeno slobode te je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 2,66 promila alkohola u organizmu. Takođe, navedeno lice je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga kojom prilikom je utvrđeno prisustvo kokain u organizmu- navedeno je u saopštenju.

Dodali su  je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka – Odjeljenje za prekršaje i dežurni inspektor Terenskog centra za strance Banjaluka.

Dalje se navodi da je istu veče sat ranije u ulici Sime Miljuša lice M.B. iz Banjaluke bježalo od policije,

- Lice M.B. se oglušilo o zakonito izdato naređenje da se zaustavi, ali je ubrzo sustignuto i lišeno slobode. Lice je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 2,25 g/kg alkohola u organizmu. Takođe  je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojnih droga „THC“ i „Amfetamin“ u organizmu. O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka – Odjeljenje za prekršaje-stoji u saopštenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana