Pijani Banjalučanin napao dvije osobe, jednoj razbio flašu od glavu

GS
Pijani Banjalučanin napao dvije osobe, jednoj razbio flašu od glavu

BANjALUKA – M.T. iz Banjaluke se sumnjiči da je sa subote u nedjelju fizički napao dva nepoznata lica, jednom razbio flašu od glavu, čiji su komadići stakla povrijedili i drugo lice.

Iz Policijske uprave Banjaluka su saopštili da su policijski službenici u subotu identifikovali i izvršili kriminalističku obradu nad M.T. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo teška tjelesna povreda.

"Naime, nadležnoj policijskoj stanici, istog dana oko 00.01 časova, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Banjaluci došlo do fizičkog sukoba između više lica. Policijski službenici su izašli na lice mjesta, gdje su zatekli dva povrijeđena lica, od koji je jedno lice

imalo povrede u predjelu glave i obe ruke, a drugo predjelu glave. Oštećena lica su tom prilikom izjavila da im je prišlo nepoznato muško lice koje ih je fizički napalo, na način da je jedno oštećeno lice udarilo flašom u glavu, kojom prilikom se ista razbila, a komad stakla

se odbio i drugo oštećeno lice posjekao u predjelu lica.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj, a oštećenim licima je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru RS", piše u saopštenju PU Banjaluka.

Dodaje se da je M.T. podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 1,52 promila alkohola u organizmu.

"U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će protiv navedenog lica, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu", navodi se u saopštenju, prenose Nezavisne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana