Pijani Banjalučanin izazvao nesreću: Vozio sa 2,44 promila

Srna
Pijani Banjalučanin izazvao nesreću: Vozio sa 2,44 promila

BANjALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka lišili su slobode vozača M.K. iz Banjaluke, jer je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, a prilikom testiranja utvrđeno mu je prisustvo od 2,44 promila alkohola u krvi.

M.K. je juče vozio putničko vozilo "mercedes".

Iz Policijske uprave Banjaluka danas je saopšteno da je policija videntirala pet krivičnih djela, dva narušavnja javnog reda i mira, 16 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice poginulo, a šest lica je zadobilo tjelesne povrede i jedan požar.

Službenici Policijske stanice Laktaši lišili su slobode lice N.J. iz ovog mjesta, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „tjelesna povreda“, jer je u ugostiteljskom objektu u Laktašima, fizički napalo lice B.B., koje je zadobilo tjelesne povrede u predijelu glave, a oštećeno lice uzvraćalo je udarce.

Oštećenom licu ukazana je ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

"Protiv lica N.J. slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu, kao i pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja, a licu B.B. takođe slijedi pokretanje prekršajnog postupka zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru", navodi se u saopštenju.

Policijski službenici ove uprave lišili su slobode lice N.A. iz Vukosavlja, jer je sinoć oko 21.40 časova u Banjaluci, narušilo javni red i mir bukom i galamom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana