Pijan vijugao putem pa nasrnuo na policajca: Razbio mu telefon i udario ga u glavu

Agencije
Pijan vijugao putem pa nasrnuo na policajca: Razbio mu telefon i udario ga u glavu

Čak 3,27 promila alkohola u krvi, što je skoro na granici alkoholne kome, izmjereno je Ljubušaku D.Č. (43) koji je sinoć u Radišićima gdje živi verbalno i fizički nasrnuo na policijskog službenika Policijske uprave Ljubuški, D.Š.(24), kojem je razbio telefon, a potom ga udario šakom u glavu.

Totalno pijani muškarac je, kako prenosi Avaz, vijugao cestom svojim automobilom pežo i u jednom trenutku je umalo došlo do kontakta sa službenim označenim policijskim vozilom folksvagen, kojim je upravljao D.Š.

Nakon što se zaustavio, policajac je odmah prijavio događaj, nakon čega mu je D.Č. prišao, otrgnuo mobilni telefon i bacio ga na tlo, a potom ga udario u predjelu glave, kako je to potvrdio dežurni kantonalni tužilac Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona.

Mladi policajac je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Ljubuški prevezen na CUM Univerzitetske kliničke bolnice Mostar, dok je D.Č. priveden u policijske prostorije gdje je alkotestiran i zadržan do daljeg.

Po nalogu tužioca, policijski službenici preduzimaju mjere i radnje protiv D.Č. zbog napada na službenu osobu i oštećenja tuđe stvari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana