Polupao inventar u hotelu, a zatim iščupao umivaonik u policiji

Nebojša Tomašević
Polupao inventar u hotelu, a zatim iščupao umivaonik u policiji

DOBOJ - Zdenko M. (50) iz Doboja uhapšen je nakon što je pijan oštetio inventar hotela "Park" u Doboju, a zatim i prostorije policijske stanice u koju je priveden, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Sve se desilo juče u večernjim časovima kada je on došao u hotel te prevrnuo sto i dvije stolice, te je tom prilikom puklo pregradno staklo u hotelu.

Zdenko M. je nakon toga otišao iz hotela, a slučaj je prijavljen policiji koja ga  brzo pronašla i uhapsila. On je u kad aje pruiveden u policijskoj stanici  šakom lupao u zid te isčupao umivaonik.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, navodeći inicijale,  osumnjičenog terete za oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

-  Za navedeno lice Z.M. postoji osnov sumnje da je u ponedjeljak  u alkoholisanom stanju došlo u jedan hotel u Doboju nakon čega je prevrnulo dvije stolice i jedan sto, gdje je došlo do napuknuća   pregradnog stakla u unutrašnjosti objekta. Nakon lišenja slobode osumnjičeno lice je oštetilo prostorije za zadržavanje u Policijskoj stanici Doboj 1, o čemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj- saopštila je PU Doboj.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana