Pijan obio kiosk pa završio u bolnici

N. T.
Pijan obio kiosk pa završio u bolnici

BANjALUKA - Policija je uhapsila B.A. iz Kneževa zbog sumnje da je pijan razbio staklo na kiosku iz koga nije ništa ukrao, ali se tom prilikom posjekao, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka sve se desilo sinoć oko 20.50 časova u ulici Vojislava Đede Kecmanovića u Banjaluci.

- Policiji je prijavljeno da je nepoznato lice razbilo staklo na kiosku. Brzom intervencijom policijskih službenika u blizini oštećenog kioska je pronađeno i lišeno slobode lice B.A. iz Kneževa, zbog sumnje da je izvršilo prijavljeno krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. Lice je imalo povrede, rasjekotinu u predjelu desne ruke zbog čega mu je ukazana pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske nakon čega je sproveden u prostorije Policijske uprave - saopšteno je iz policije.

Navodi se da je B.A. alkotestiran te je utvrđeno da je pijan i da u krvi ima 1,58 g/kg alkohola.

Dodali su da su sve mjere i radnje preduzete  pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv osuminjičenog će biti dostavljen izvještaj tužilaštvu za krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana