Pijan lupao čaše i flaše pa nasrnuo na policajca

N. T.
Pijan lupao čaše i flaše pa nasrnuo na policajca

LAKTAŠI - Laktašanin M. V. uhapšen je nakon što je lupao čaše i flaše u jednom kafiću u Aleksandrovcu kod Laktaša, a potom udario i policajca.

Kako je saopšteno iz Policijske uprvae Banjaluka, njega terete za  krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i prekršaj vrijeđanje.

Navode da se sve desilo 14. novembra kada je policiji prijavljeno da M. V. iz Laktaša narušava javni red i mir u ugostiteljskom objektu u mjestu Aleksandrovac kod  Laktaša.

- Prijavljeno je da on  vrijeđa radnika ugostiteljskog objekta te razbija čaše i flaše. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i na parking prostoru ugositeljskog objekta zatekli navedeno lice koje se oglušilo o zakonito izdato naređenje policijskih službenika, te fizički napalo policijskog službenika koji je zadobio tjelesne povrede. Povrijeđenom  je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Laktaši - saopšteno je iz PU Banjalua.

Dodaje se da je M.V. alkotestiran te je utvrđeno da ima 1,89 g/kg alkohola u organizmu. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci-Odjeljenje za prekršaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana