Penzioner zaklao komšiju ispred pečenjare!

Kurir
Penzioner zaklao komšiju ispred pečenjare!

KOVIN - Mještani Bavaništa u opštini Kovin su u šoku nakon vijesti da je njihovog komšiju Milana A. (42) ubio prijatelj Milan M. (75), takođe mještanin ovog mjesta.

Kako Kurir saznaje, sve se izdešavalo ispred pečenjare u Bavaništu, a ubistvu je prethodila burna svađa.

- Tu ispred pečenjare se ljudi često skupljaju, tako je bilo i juče. Obojica Milana su bili tu, družili se, pili i klali svinje. Odjednom je izbila neka svađa između Milana A. i Milana M. Ubijeni je skočio na komšiju i gađao ga stolicom, kako sam čuo, a onda je ovaj drugi otišao kući - kaže mještanin za Kurir i dodaje da nikome nije ni palo na pamet šta je imao na umu.

- Niko nije znao što je otišao kući, a živi tu u blizini, mislili smo da je otišao da se skloni pošto je svađa bila žestoka, međutim, on je otišao po nož, vratio se i izbo nekoliko puta jadnog Milana.

Inače, ubijeni Milan bavio se klanjem svinja po selu, mještani kažu da ga dobro poznaju i da sa njim nikada ranije nisu imali problema. Međutim, za starijeg čovjeka, osumnjičenog za ubistvo, tvrde da je i ranije bio problematičan, ali da ih je šokiralo to što je bio u stanju da ubije čovjeka.

- I u mladosti je pravio probleme, ali da ubije čovjeka, to već nikome nije jasno, sve nas je zatekla ova vijest - kažu šokirani mještani.

Osumnjičeni za ubistvo je inače penzioner, živio je u Bavaništu sa suprugom, a iz tog braka ima odraslu djecu. S druge strane, ubijeni nije imao porodicu, živio je sam i prema riječima komšija, nikada se nije ženio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana