Penzioner pronađen mrtav u srpskom povratničkom selu: Krvava glava, ovce nestale

Jutarnji.hr
Foto: Jutarnji list

PETRINjE- Šezdesetšestogodišnji muškarac koji je pronađen mrtav u srpskom povratničkom selu kod Petrinje preminuo je, navode iz sisačke policije, od posljedica pada, ali su obdukcijom utvrđene i druge povrede.

"Jutarnji list" je objavio da je penzioner Milan Pantelić (66) pronađen mrtav u nedjelju, 29. septembra, u dvorištu nedavno obnovljene kuće u Banskom Grabovcu.

Obdukcijom u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb juče je utvrđeno da je uzrok smrti posljedica pada, ali da su pronađene i druge povrede, saopštila je sisačko-moslavačka policija.

"Jutarnji list" navodi da je Pantelića pronašao prijatelj, da je imao krvavu glavu, da njegovih ovaca nigdje nije bilo, kao i da su postavljene kamere potrgane.

Prijatelj je ispričao da su Panteliću nedavno obnovili kuću koja je oštećena u zemljotresu i da je dobio prvu penziju, te da je planirao da živi od penzije i prodaje ovaca.

Iz policije su naveli da u saradnji sa Županijskim tužilaštvom u Sisku nastavljaju kriminalističko istraživanje i poduzimanje drugih mjera i radnji na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana