Pala četiri dilera, zaplijenjena droga i vage VIDEO

N. T.
Policija je u akciji „Fejs" uhapsila četiri osobe i zaplijenila drogu spid i marihuanu
Foto: GS | Policija je u akciji „Fejs" uhapsila četiri osobe i zaplijenila drogu spid i marihuanu

BANjALUKA - Policija je u akciji „Fejs" uhapsila četiri osobe i zaplijenila određenu količinu droge spid i marihuane, potvrđeno je „Glasu Srpske".

Prema nezvanničnim informacijama uhapšeni su Luka Pucar, Tomislav Vrebac, Blagoje Pejić i Vladan Milojević.

Policija jeu okviru akcije pretresla četiri lokacije i do sada zaplijenila 343 grama spida, oko 80 grama marihuane, ali i nekoliko digitalčnih vaga, mrvilicei više mobilnih telefona.
Izvor blizak istrazi je pojasnio da je akcijom obuhvaćen Goran Jeftić koji trenutno izleževa kaznu zatvora takođe za drogu u KPZ Doboj, te Želimir Šesić koji se nalazi u pritvoru u Austriji.

Iz Policijske uprave Banjaluka, ne navodeći detalje i im,ena uhapšenih, saopšteno je da je akcija „Fejs" usmjerena na razbijanja organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga na području Banjaluke i Doboja.

- Akciju sprovodi Policijska uprava Banjaluka  u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova i Policijskom upravom Doboj. Akcija se sprovodi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, saopšteno je Policijske uprave Banjaluka - rekli su u PU Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana