Pao sa kamiona natovarenog sijenom i poginuo

Nebojša Tomašević
Pao sa kamiona natovarenog sijenom i poginuo

RIBNIK- B.A. iz Ribnika je poginuo kada je pao sa kamiona natovarenog sijenom, a zbog ove nesreće vozač kamiona J.T. je osumnjičen za izazivanje opšte opasnosti.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, policiji u Ribniku je ovaj slučaj prijavljen juče oko 21 čas.

- Policiji je iz Doma zdravlja Ribnik prijavljeno je da je lice B.A. iz Ribnika preminulo uslijed povreda zadobijenih prilikom pada sa teretnog motornog vozila „mercedes“ na privatnom posjedu u mjestu Zableće, opština Ribnik - saopšteno je iz policije.

Dodaje se da su izlaskom na lice mjesta policijski službenici ustanovili su da se B.A. iz Ribnika prilikom pada nalazio na sijenu koje je bilo u tovarnom dijelu kamiona kojim je upravljao J.T. iz Ribnika.

- Prilikom pomjeranja teretnog vozila lice B.A. je palo sa vozila prilikom čega je zadobilo povrede uslijed kojih je preminulo.  Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Ribnik u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka navedenog događaja, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri protiv lica J.T. iz Ribnika dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je  postupajući tužilac naložio obdukciju tijela smrtno stradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana