Ovo je vozač mercedesa koji je poginuo: Direktno udario u audi u kojem je bila porodica

GS
Ovo je vozač mercedesa koji je poginuo: Direktno udario u audi u kojem je bila porodica

Vozač "mercedesa" sa sjeničkim registarskim oznakama, Dženan Korać, stradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći kada je direktno udario u automobil marke "audi" koji mu je išao u susret, a u kom se nalazila porodica Fehratović iz Novog Pazara.

Do nesreće je došlo na putnom pravcu Sjenica–Prijepolje, na mjestu zvanom Pašino Brdo, sinoć u večernjim satima, a nažalost, život su izgubile još dvije osobe, među kojima je i jedna djevojčica.

Podsjetimo, Hasredin Fehratović (41) preminuo je usljed zadobijenih povreda, a zajedno sa njim u automobilu marke "audi" bile su i njegove dvije kćerke. Najmlađi član porodice je preminuo, dok su žena i starija kćerka hitno prebačene za Beograd gde im se ljekari lavovski bore za život.

Inače, vozač "mercedesa" bio je u kritičnom stanju nakon sudara, međutim, nije uspio da preživi uprkos naporima ljekara. Dženanova sahrana biće održana danas, s početkom od 17 časova ispred Sabur džamije, kada će porodica i prijatelji imati prilike da se oproste od njega.

Prema određenim navodima, kako piše Sandžak danas, sudar je bio toliko silovit da su dijelovi automobila bili u paramparčad razbacani po putu. Očevici tvrde da je Korać vozio neprilagođenom brzinom dok je preticao kolonu, a kada je izgubio kontrolu nad autom, direktno je udario u "audi" u kom su bili članovi porodice Fehratović.

Vatrogasci su ubrzo stigli na lice mjesta, kao i ekipa Hitne pomoći koji su zbrinule sve povrijeđene, međutim, ubrzo su tri osobe podlegle povredama, dok se druga djevojčica i njena majka i dalje bore za život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana