Ovo je policajac koji je ubijen u Loznici

GS
Ovo je policajac koji je ubijen u Loznici

LOZNICA - U sinoćnoj pucnjavi u Loznici, tokom rutinske kontrole taksi vozila, poginuo je policajac Nikola Krsmanović (34).

On je bez vitalnih parametara primljen u Opštu bolnicu u Loznicu, ali uprkos pokušanoj reanimaciji, on je podlegao povredama.

Krsmanović je policijski sužbenik SGP Trbušnica, a u MUP-u radi od 2009. godine. Završio je SŠUP u Sremskoj Kamenici, a od 2012. do 2023. godine, bio je pripadnik Beogradskog Odreda Žandarmerije.

Bio je neoženjen, bez djece, a iza njega su ostali otac, majka i sestra sa porodicom, piše „Blic“.

 Potpredsjednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je noćas u Loznici ubijen jedan policijski službenik, dok je drugi teško ranjen.

Zdravstveno stanje policajca koji je ranjen u rame u napadu u Loznici tokom rutinske saobraćajne kontrole je stabilno, potvrđeno je RTS-u.

Policajac je u lozničku bolnicu primljen sa prostrelnim ranama na leđima i ramenu, dok je drugi policijski službenik na koga je pucano podlegao povredama.

Policija je na licu mjesta pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan (33).

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana