Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću u više gradova Srpske

Srna
Foto: Ilustracija

BANjALUKA- Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje ovih igara na području Čelinca, Banjaluke, Bijeljine i Gradiške.

Neovlašteno priređivanje elektronske igre na sreću "bingo" otkriveno je na terminalu za elektronske igre u ugostiteljskoj radnji "Slađana" u Čelincu za šta je odgovorno fizičko lice čiji su inicijali Z.T, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Ovaj terminal, koji je služio za izvršenje prekršaja, privremeno je oduzet, a protiv Z.T. su preduzete sve mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću.

U Čelincu je otkriveno neovlašteno priređivanje elektronske igre na sreću "bingo" i na terminalu za elektronske igre u kafe-baru "Kalipso", za šta je odgovorno fizičko lice čiji su inicijali D.D.

I ovaj terminal je privremeno oduzet, a protiv D.D. su preduzete sve zakonske mjere i radnje.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću u kafe-baru "Dalis" u Banjaluci.

"Oprema, koja je služila za izvršenje prekršaja, je zapečaćena, a protiv odgovornog fizičkog lica čiji su inicijali D.Š. biće preduzete sve mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću", navedeno je u saopštenju.

Neovlašteno priređivanje igara na sreću otkriveno je i na terminalima za elektronske igre u automat klubu "Sport plus" u Bijeljini i to od privrednog društva "Toters" Istočno Sarajevo.

Oprema, koja je služila za priređivanje igara na sreću bez odobrenja Republičke uprave za igre na sreću, privremeno je oduzeta, a protiv privrednog društva su preduzete sve zakonske mjere i radnje.

Inspektori su utvrdili neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću privrednog društva "Toters" Istočno Sarajevo i u poslovnoj jedinici "Sport plus" u Gradišci.

I u ovom slučaju oprema za izvršenje prekršaja je privremeno oduzeta, a protiv odgovornog privrednog društva su preduzete sve mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana