Otkriveno 46 stabljika indijske konoplje, uhapšena jedna osoba

Srna
Otkriveno 46 stabljika indijske konoplje, uhapšena jedna osoba

SARAJEVO – Lice čiji su inicijali M.V. uhapšeno je nakon što su u mjestu Mutnik Vilići, u graničnom pojasu na području opštine Cazin, pripadnici Granične policije Velika Kladuša otkrili zasad indijske konoplje.

Tokom operativne akcije “Droga 2024” zaplijenjeno je 46 stabljika indijske konoplje visine od pola metra do skoro tri metra, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Zbog sumnje da je počinjeno krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droge, o slučaju su obaviješteni Tužilaštvo Unsko-sanskog kantona i sudija za prethodni postupak Opštinskog suda u Cazinu, prema čijim su naredbama izvršeni pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi osumnjičena osoba, te privremeno oduzete stabljike indijske konoplje.

Protiv M.V. biće dostavljen izvještaj Tužilaštvu Unsko-sanskog kantona o počinjenom krivičnom djelu neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet droge.

Podršku u realizaciji ovih aktivnosti pripadnicima Granične policije u Velikoj Kladuši pružili su pripadnici MUP-a Unsko-sanskog kantona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana