Otkriveni novi detalji stravičnog ubistva bebe u Hrvatskoj

GS
Otkriveni novi detalji stravičnog ubistva bebe u Hrvatskoj

ZAGREB- Slučaj čedomorstva potresao je Hrvatsku nakon vijesti da je mlada majka u subotu ubila novorođenče.

Kako se nezvanično saznaje, tijelo je pronašao član porodice, koji je o svemu obavijestio policiju.

Tužilaštvo je objavilo da je ispitana 22-godišnja hrvatska državljanka koja se sumnjiči za teško ubistvo na štetu novorođenčeta i za koju je zatražen pritvor zbog opasnosti od uticaja na svjedoke, opasnosti od ponavljanja krivičnog djela i zbog posebno teških okolnosti izvršenja ovog krivičnog djela.

Za to je predviđena kazna zatvora od najmanje deset godina.

Komšije su ispričale da su se počeli okupljati oko kuće kad su vidjeli da je stigla policija. Šokiralo ih je kada su čuli što se desilo. Rekli su da s tom porodicom nikada nije bilo problema i da su djevojku često viđali napolju.

– To je bila cijela plejada policije. Veoma mnogo ih je bilo. Nismo znali šta se događa, a onda smo u jednom trenutku videli mrtvačka kola. Noge su nam se odsjekle. Ovo je malo mjesto, tu se svi znamo. Poznajemo i tu porodicu. Vidjeli smo je i kako kosi travu. Niko nije ni primjetio da je trudna. Ovo nas je sve baš jako potreslo. Nismo primjetili da je trudna. Svaki put kad bi ovdje prolazila, lijepo bi nas pozdravila, ali nisu bili previše druželjubivi s nama ostalima. Ali to je fina porodica – rekle su komšije.

Komšije kažu i da su u noći na subotu imali proslavu, piše 24sara.hr.

– Tu noć su se okupili u objektu koji imaju ovdje u blizini te su slavili. Ne znamo šta je tamo tačno bilo. Tu noć je policija došla ovdje. U kući žive otac, majka, baka i ta djevojka koja je studirala. Imaju još jednu stariju kćerku koja ne živi ovdje, a ona je došla odmah sutradan. Kažemo vam, fini ljudi, uvijek lijepo pozdrave. Dobrostojeći su, ali ko će ga znati više. Nesreća je to velika, a ko smo mi da sudimo – rekle su uznemirene komšije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana