Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane, uhapšen Modričanin

N.T.
Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane, uhapšen Modričanin

MODRIČA – Nino S. iz Modriče uhapšen je nakon što je kod njega policija otkrila laboratoriju za uzgoj marihuane i oko 254 grama hašiša i 23 grama spida, potvrđeno je "Glasu Srpske".

 Sve ovo je pronađeno danas pretresom objekta koje on koristi, a droga je bila spremna za dalju prodaju

 Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je u laboratoriji imao zasad indijske konoplje i namjera mu je bila da proizvodi i preprodaje marihuanu.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj narkotici su pronađeni dana, a pomenutog terete da za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

- Pretresom objekta koji koristi lice N.S. pronađena je laboratorija za uzgoj droge u kojoj se nalazilo sedam saksija sa stabljikama indijske konoplje. Nađeno je i šest paketića sa sadržajem smolaste materije koja izgledom asocira na drogu „hašiš“ ukupne težine od 254,2 grama, dva paketića sa sadržajem bijele praškaste materije koja izgledom asocira na opojnu drogu „spid“ ukupne težine od 25,3 grama, digitalna vaga i drugi predmeti namijenjeni za proizvodnju, uzgoj i prodaju opojne droge – saopšteno je iz policije ne navodeći detalje. Dodaje se da su pretresi urađeni na osnovu naredbe Osnovnog suda u Modriči.

- Nakon kriminalističke obrade navedeno lice će uz izvještaj o izvršenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj- stoji u saopštenju. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana