Otac i sin brutalno pretučeni na hrvatskoj granici

Agencije
Otac i sin brutalno pretučeni na hrvatskoj granici

Dvojica Konavljana, otac i sin, juče kasno popodne završili su u bolnici nakon što ih je napalo desetak stranih državljana koji su čekali u koloni za prelazak granice na GP Karasovići, izvještava Dubrovački vjesnik.

Prema informacijama, otac i sin su zaobilazili kilometarsku kolonu kako bi stigli do svoje kuće.

- Kada su ih vidjeli da voze drugom trakom, zaustavili su ih ovi koji su čekali na izlazak iz Hrvatske, valjda su mislili da žele preći red na granici. Pokušali su im objasniti da ne idu na granicu već kući, ali su ih napali. Desetak njih ih je tuklo. Policija je stigla, privela trojicu, a hitna je oca i sina odvezla u bolnicu, rekao je izvor opisujući šta se juče dogodilo.

Kako kaže, on poznaje oboju i garantuje da oni nisu izazvali incident. 

- Svi ih znaju u Konavlima, i to su ugledni ljudi. Žao mi je što se ovakve stvari događaju, ali bojim se da se ovo može ponoviti. Zato sam i nadležnim službama uputio zahtjev da se na GP Karasović otvori još izlaza prema Crnoj Gori i da se sastav softverski pojača kako bi procedura skeniranja dokumenata išla puno brže, poručio je Lasić.

Kako se nezvanično saznaje, radi se o ocu i sinu koji planiraju otvoriti brzu hranu u nekadašnjem ugostiteljskom objektu blizu granice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana