Osumnjičeni za ubistvo u Doboju na ispitivanju: Starca pretukli nasmrt nakon svađe

Nebojša Tomašević
Osumnjičeni za ubistvo u Doboju na ispitivanju: Starca pretukli nasmrt nakon svađe

DOBOJ - Edin Agić (32) i Biljana Janković (60) koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Jelisija Đukića (70), još uvijek su na ispitivanju u policiji i biće u toku dana predati tužiocu.

Kako saznajemo, nesrećni starac je brutalno pretučen nasmrt u hodniku zgrade u ulici Svetog Save u Doboju nakon kraće svađe sa pomenutima.

- Iako su prve infomacije govorile da je starac izboden, pregledom tijela je utvrđeno da je on pretučen -rekao je izvor blizak istrazi.

Zločin se desio juče oko 16.30 časova, a kako nezvanično saznajemo svemu je prethodila žestoka svađa između osumnjičenih i žrtve koji im je komšija.

Dežurni tužilac dobojsko Okružnog tužilaštva kazao je da će tek kada ispita osumnjičene moći da kaže više infomacija o ovom slučaju i da odluči o daljim mjerama.

Iz Policijske uprave Doboj,navodeći inicijale, ranije su potvrdili  da su uhapsili dvije osobe zbog ubistva.

-  Uhapšeni su E.A. i B.J. za koja postoji osnov sumnje da su u Doboju lišila života lice inicijala J.Đ. Navedeno krivično djelo je izvršeno u  hodniku stambene zgrade u ulici Svetog Save u Doboju, a žrtva i izvršioci su bili komšije. Uviđaj  kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj vrše policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj - navodi se u saopštenju.

Obdukciju tijela ubijenog biće urađena danas  u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. Više informacija biće poznato nakon istrage.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana