Osumnjičeni za ubistvo Kisina pred tužiocem (FOTO/VIDEO)

GS
Foto: V. Tripić

BANjALUKA- Osumnjičeni za ubistvo Saše Kisina (49) Dragan Jelača, Valentina Stojanović i David Kostić sprovedeni su večeras u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Podsjećamo, osumnjičeni za ubistvo Saše Kisina (49) na mjestu zločina su zatečeni u okrvavljenoj odjeći i obući, a nakon hapšenja je utvrđeno da su svi bili pod dejstvom alkohola.

Dragan Jelača iz Banjaluke, koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Saše Kisina, poznat je kao višestruki prestupnik, a u novembru 2019. godine bio je glavni svjedok ubistva Brune Rolda koji je poput Kisina brutalno ubijen u napuštenoj kući u centru Banjaluke.

Kisin je preminuo od povreda zadobijenih u ponedjeljak naveče u fizičkom sukobu, a u Urgentni centar UKC Republike Srpske dovezen je sinoć u teškom zdravstvenom stanju i bez svijesti.

- Sinoć oko 21 čas je u napuštenoj kući u Banjaluci u ulici Jovana Dučića u besvjesnom stanju sa povredama po tijelu pronađen je Kisin Saša, rođen 1975. godine, iz Banjaluke.Od posljedica zadobijenih povreda u toku noći lice je preminulo na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci - saopšteno je iz Tužilaštva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana