Osumnjičeni Dragan Miletić završio u bolnici nakon hapšenja

N.T.
Osumnjičeni Dragan Miletić završio u bolnici nakon hapšenja

BANjALUKA - Dragan Miletić kojeg policija sumnjiči za pokušaj ubistva jer je jednu osobu ubo nožem, a drugu udario flašom u glavu, završio je u bolnici nakon što mu je pozlilo i nalazi se u teškom stanju, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Prema nevzaničnim ifnromacijama njemu je pozlilo dok je bio u policiji pa je prevezn  u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske iz kojeg je saopšteno da je u teškom stanju.

– Prema riječima načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje dr Dragana Rakanovića pacijent D. M. je teškog opšteg stanja. Pacijent je operisan zbog krvarenja oko moždanih struktura, priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne – naveli su iz UKC Republike Srpske

U Okružnom  tužilaštvu Banjaluka su  potvrdili da su  obaviješteni o pogoršanju zdravstvenog stanja osumnjičenog Dragana Miletića.

- Osumnjičeni nije bio sproveden na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo  jer je došlo do pogoršanja njegovog zadravstvenog stanja. O tome je  dežurni tužilac obavijšten 02. aprila od strane policijskih službenika Policijske uprave Banjaluka. Istovremeno, tužilac je obavješten da je navedeno lice radi ukazivanja ljekarske pomoći smješteno u UKC RS-Banja Luka - rekli su u tužilaštvu

Istakli su da  će osumnjičeno lice biti  ispitano na okolnosti počinjenog krivičnog djela kada njegovo zdravstveno stanje bude to dozvoljavalo

Miletić  je uhapšen 2. aprila jer je navodno drogiran prvo flašom u glavu udario Sašu Ć.  iz Kozarske Dubice, a potom nožem u grudi ubo Dragana S. iz Banjaluke. 

Sve se desilo u jednom lokalu u banjalučkom naselju Paprikovac, a sukobu je prehodila svađa.

Miletić je od ranije poznat po sličnim i teškim krivičnim djelima, te je u više navrata hapšen.

Iz  Policijske uprave Banjaluka ranije saopšteno da je D.M. iz Banjaluke, uhapšen zbog sumnje da je flašom u glavu udario S.Ć. iz Kozarske Dubice, zatim nožem u grudi ubo D.S. iz Banjaluke u ugostiteljskom objektu u ovom gradu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana